Нутрипек / Nutripack

Поени: 0
Достапност наведете
Нутрипек / Nutripack
Напишете го вашето прашање на онлајн разговорот
Консултации за производи
Комплетот е дизајниран да ја збогати диетата со природни хранливи материи.
 Комплет Нутрипек / Nutripack од компанијата Coral Club е сеопфатна програма за збогатување на вашата исхрана со природни хранливи материи.
 
   Ефект Нутрипек / Nutripack врз телото:
  • ја збогатува диетата со растителни влакна;
  • го надополнува организмот со поли незаситени масни киселини, фитонутриенти, елементи во трагови и пробиотици.

Додаток во исхраната. Не е дрога.
 
Составот на комплетот: Coral Lucerne, Premium Spirulina, Coral Lecithin, Omega 3/60, Bi-Kurunga, Coral Mine.
Примена: прочитајте ги упатствата во пакетот пред употреба.
Времетраење на приемот: 30 дена.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите на производот, бременост и доење. Пред употреба, се препорачува да се консултирате со лекар.
Складирање: чувајте го на суво, темно место, недостапно за деца на температура не поголема од 25 ° C.
Рок на траење: 2 години од датумот на производство.

 

Сакам консултација
Нутрипек / Nutripack


ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3