Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light

Поени: 43
Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light Напишете го вашето прашање на онлајн разговорот
Консултации за производи
Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light Светлосна програма за 14 дена чистење на телото.
Програма Colo-Vada Light / Program Colo-Vada Light е програма за чистење на телото, изработена од Coral Club (Coral Club) специјално за оние кои сакаат да го исчистат своето тело од токсини и паразити.
 За целосно и балансирано чистење на телото, неопходно е да се поминат низ три фази: детоксикација, чистење и закрепнување. Во текот на курсот, неопходно е да се јаде лесна храна, да се намали потрошувачката на месни производи, претпочитајќи живина и риби со малку маснотии (варена или бари на пареа), јадења од зеленчук, да се исклучат пушеле месо, слатко, брашно и да се пие доволно вода.
 
  Ефектот на Colo-Vada Light врз телото:
 • здраво варење;
 • метаболизмот е нормален;
 • силен имунитет;
 • чиста кожа;
 • здрав тен;
 • оптимална тежина;
 • енергија и активност.
     Фази на Colo-Vada Light светлина.
 
stage1
stage1
  1 фаза (5 дена) - Детоксикација - зајакнување на одбраната на телото.
 Одливот на жолчката и способноста за филтрирање на црниот дроб и жолчниот меур се подобруваат, се активира имунитет, подобрена е микрофлора и антипаразитски ефект.
 • D-TOX 1 - земете 2 капсули 2 пати на ден (наутро и навечер) со оброци.
 • D-TOX 2 - земајте 2 капсули 2 пати на ден (наутро и навечер) со оброци.
 • GreenGreen - 2 капсули 2 пати на ден (наутро и навечер) со оброци.

 

stage2
stage2
   2-ри фаза (4 дена) - Чистење - нежно чистење на цревата и елиминација на токсините.
 Благодарение на лаксативните компоненти, цревната подвижност е подобрена, отпадните производи и токсините се излачуваат, активниот adsorbent ги врзува и ги отстранува токсините, тешките метали и другите штетни материи од организмот.
 
 Light Mix - (прав за чистење коктел). Промешајте ја содржината на една кесичка во чаша ладна вода (ml 240 ml.) И веднаш пијте. Дополнително, пијте чаша вода. Земете 3 пати на ден за 4 дена. За да се олесни поминувањето на оваа фаза, подобро е да се избегне јадење цврста храна. Се препорачуваат течни супи од зеленчук или супа од зеленчук, сокови без незасладена храна.
 
stage3
stage3
  3-та фаза (3 дена) - Обнова - нормализација на микрофлората на цревата и дигестивната функција.
 Здравата микрофлора е обновена, асимилацијата на хранливите материи се нормализира.
 • Super Flora - земајте 1-3 капсули 2 пати на ден (наутро и навечер) со оброци.
 • Assimilator  - 2 капсули 2 пати на ден (наутро и навечер) со оброци.
 • GreenGreen - 2 капсули 2 пати на ден (наутро и навечер) со оброци.
 Оваа Colo-Vada Light ќе донесе најголема придобивка само ако има доволно потрошувачка на вода во текот на денот и целиот период на курсот. За да го подобрите ефектот, користете минерална вода од корали.

Сакам консултација
Програмата Коло-Вада Лајт / Program Colo-Vada Light


ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3