Cи-пэк / C-Pack / CardioPack

Поени: 57
Cи-пэк / C-Pack / CardioPack
zoom Зголеми слика
Cи-пэк / C-Pack / CardioPack Cи-пэк / C-Pack / CardioPack Cи-пэк / C-Pack / CardioPack
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Cи-пэк / C-Pack / CardioPack Cи-пэк / C-Pack / CardioPack Cи-пэк / C-Pack / CardioPack Комплетот има лековит ефект, го намалува ризикот од развој на кардиоваскуларни заболувања и срцеви катастрофи (срцев удар, мозочен удар).
 Cи-пэк / C-Pack /CardioPack од Корал Клуб е велнес комплет за здравјето на срцето, земајќи ги предвид потребите на кардиоваскуларниот систем во хранливи материи. Има лековито дејство врз кардиоваскуларниот систем, го намалува ризикот од развој на кардиоваскуларни заболувања, срцев удар и мозочни удари.
   Ефект на Cи-пэк / C-Pack /CardioPack на телото:
  • насочени кон зајакнување на срцевиот мускул;
  • нормализира отчукувањата на срцето и крвниот притисок;
  • делува како профилактика за здраво функционирање на срцето и крвните садови;
  • извор на дополнителна енергија за срцето;
  • намален ризик од кардиоваскуларни заболувања.
Форма за ослободување: збир на стоки во картонска амбалажа.
Состојки: PentoKan - 3 пакувања (60 таблети за внес), Coenzyme Q10 - 1 пакет (60 капсули), Coral Taurine - 1 пакет (60 капсули), Coral Magnesium - 1 пакет (90 капсули).
Апликации: земете 1 капсула / таблета со храна. Таблетата PentoKan мора да се раствори во 60 ml вода или сок пред употреба.
Времетраење на приемот: 60 дена. Доколку е потребно, курсот може да се повтори.
Контраиндикации: индивидуална толеранција на одделните компоненти. Пред употреба, се препорачува специјалистички совет.
Производител: Компанија Корал Клуб.
 

 

 

 
 
   Опис на активните компоненти.
 Комплетот Cи-пэк / CardioPack комбинира одлични производи во однос на нивното дејствување и компатибилноста едни со други.
 Во упатствата ќе најдете јасна апликација за целиот период на прием за 60 дена. Друг клучен фактор е цената на Cи-пэк / CardioPack: цената на производите во сетот е поевтина од производите купени одделно.
heart PentoKan - обезбедува перформанси на срцето, го регулира балансот вода-сол, помага во стабилизирање на срцевиот ритам. Составот на 1 таблета вклучува калиум, витамин Ц, рибоза.
heart Coenzyme Q10 - ја подобрува енергијата и метаболизмот во миокардот, го забавува процесот на стареење на клетките, е особено корисен за зголемена физичка напорна активност и во староста, како резултат на намалување на синтезата на сопствениот убикинон. Состав 1 капсула: коензим Q10, убикинон.
heart Coral Taurine - го регулира минералниот метаболизам во миокардот, го подобрува снабдувањето со крв во срцевиот мускул, помага во намалување на холестеролот, обезбедува нормален ритам на срцето.
heart Coral Magnesium - го регулира тонусот на мускулите и отчукувањата на срцето, има смирувачки ефект врз нервниот систем, го подобрува коронарниот проток на крв, спречува појава на холестерол плаки на wallsидовите на крвните садови. Висока биорасположивост е обезбедена од органски соли на магнезиум (бисглицинат и таурит) во составот на производот. Составот на 1 капсула вклучува: магнезиум (таурит), магнезиум (бисглицинат).

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3