Metastick

Поени: 0
new2
Metastick Metastick Metastick
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута

Прикажи цена
← барање за цена
Форма выпуска:
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Metastick Metastick Дизајниран за сеопфатна нега на дебелото црево.

Metastick од компанијата Coral Club е иновативен производ за сеопфатна нега на цревата.

Дејството на Metastick на телото:

  • нормализира варење и апсорпција на хранливи материи;
  • ја намалува непријатноста во гастроинтестиналниот тракт и ја нормализира столицата;
  • го зајакнува имунолошкиот систем;
  • го намалува ризикот од алергиски реакции.

Почнува да делува веднаш по апликацијата, го активира формирањето на сопствената микрофлора, не е во конфликт со другите бактерии во телото, добро се апсорбира.

Информирајте ја цената
Metastick


ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3