Контакт информации

 Информации за компанијата Coral Club - производи, консултации, канцеларија адреси и нарачки, можете да дознаете од нашите независни дистрибутери кои брзо и ефикасно ќе одговорат на сите ваши прашања. За комуникација, можете да изберете кој било лесен начин за вас: телефон, е-пошта (е-пошта), Skype или популарни инстант-месинџери.

coral-m  Контакти на независни дистрибутери во Македонија:

   vodafon +7(897)-079-12-73

Канцелариите на Меѓународниот Корален клуб се наоѓаат практично во сите градови на Украина и Русија. Исто така, постојат официјални претставувања во ЗНД земји, Европа, Азија и Северна Америка.

Преку кој било од популарните инстант-медијатори, можете да напишете порака со прашањето или имињата на производите што сакате да ги нарачате  WhatsApp  viber  Telegram

map-sale

 

Add comment


Security code
Refresh

Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3