Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium

Поени: 15
4+1
Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium
zoom Зголеми слика
Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium Производот ја регулира водена сол и pH вредност, ја подобрува општата состојба на телото.
 Корал мине / Coral-mine / Coral water / Coralcalcium - производот ја регулира водената сол и pH вредност на организмот и ја подобрува севкупната состојба на телото.
Форма на пакување: 30x1g кесички
 Го нормализира метаболизмот и придонесува за енергетските резерви на телото. Се препорачува за спортисти и за оние кои треба да издржат физички и нервен стрес.
Корал мине / Coral-mine е природен производ од Јапонија направен од длабински корали (склерактиниа) собрани во Јапонското Море, во близина на островите Окинава и Токуношима.
 Корал-мине ги нормализира функциите на сите телесни органи и системи преку регулирање на минералната рамнотежа.
 Кесичката ставена во вода ја збогатува со корисни минерали, го обновува балансот на водата и солта, има позитивен ефект врз функциите на бубрезите и дигестивниот систем и помага да се регулира крвниот притисок. Компонентите го потикнуваат растот на коскеното и сврзното ткиво со корисни ефекти врз целокупното здравје и благ тоничен ефект.
 

 

 

 
 
   Состојки
 Минералите на комплексот Coral water  го нормализираат метаболизмот на протеините, липидите и нуклеинските киселини. Магнезиумот и калциумот ефикасно работат на обновување на функцијата на мускулно-скелетниот систем и придонесуваат за обнова на коскеното и сврзното ткиво. Натриумската компонента помага во регулирањето на кардиоваскуларниот систем преку подобрување на состојбата на крвните садови и срцето. Магнезиумот е вклучен во многу повеќе функции отколку само пренос на нервни импулси. Исто така, служи за нормализирање на нервниот систем со олеснување на депресијата. Витаминот Ц е моќен антиоксидант кој го спречува предвременото стареење. Оваа конкретна комбинација на состојките има извонреден синергетски ефект, бидејќи корисното влијание на секоја состојка е дополнително подобрено и поддржано од другите.
   Употреба
 Поставете една неотворена кесичка во 1,5 литри вода (по можност во флаширана или филтрирана вода). Водата станува подготвена во рок од 5 минути. Пијте ја водата во текот на денот."
 

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3