Нутрипек / Nutripack

Поени: 0
Нутрипек / Nutripack
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Комплетот е дизајниран да ја збогати диетата со природни хранливи материи.
 Комплет Нутрипек / Nutripack од компанијата Coral Club е сеопфатна програма за збогатување на вашата исхрана со природни хранливи материи.
 
   Ефект Нутрипек / Nutripack врз телото:
  • ја збогатува диетата со растителни влакна;
  • го надополнува организмот со поли незаситени масни киселини, фитонутриенти, елементи во трагови и пробиотици.

Додаток во исхраната. Не е дрога.
 
Составот на комплетот: Coral Lucerne, Premium Spirulina, Coral Lecithin, Omega 3/60, Bi-Kurunga, Coral Mine.
Примена: прочитајте ги упатствата во пакетот пред употреба.
Времетраење на приемот: 30 дена.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите на производот, бременост и доење. Пред употреба, се препорачува да се консултирате со лекар.
Складирање: чувајте го на суво, темно место, недостапно за деца на температура не поголема од 25 ° C.
Рок на траење: 2 години од датумот на производство.

 

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3