Комплет Parashield

Поени: 55
Комплет Parashield Комплет Parashield Комплет Parashield Комплет Parashield За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута

Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Комплет Parashield Комплет Parashield Комплет Parashield Комплетот е дизајниран за сеопфатна заштита од паразити.
 Комплет Parashield од компанијата Coral Club е сеопфатна програма за чистење на телото од паразити.
 
   Ефект врз телото:
  • ги отстранува паразитите;
  • го чисти телото;
  • ја враќа цревната микрофлора;
  • го зајакнува имунитетот;
  • спречува алергиски реакции.

Додаток во исхраната. Не е дрога.
 
Составот на комплетот: ParaFight (90 капсули), Coral Burdock Ruth (90 капсули), MSM (60 капсули со зеленчук), Супер Флора (90 капсули со зеленчук), рудникот за корали (30 кесички).
Примена: прочитајте ги упатствата во пакетот пред употреба.
Времетраење на приемот: 30 дена.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите на производот, бременост и доење. Пред употреба, се препорачува да се консултирате со лекар.
Складирање: чувајте го на суво, темно место, недостапно за деца на температура не поголема од 25 ° C.
Рок на траење: 2 години од датумот на производство.
Производител: САД, Јапонија.

 

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената
Комплет Parashield

Coral Club
smart-food.club
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3