Neitronik Pack

Поени: 0
new2
Neitronik Pack Neitronik Pack Neitronik Pack Neitronik Pack Neitronik Pack
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута

Прикажи цена
← барање за цена
Neitronik Pack Neitronik Pack Neitronik Pack Neitronik Pack Сет за заштита од електромагнетно зрачење.

Neitronik Pack од компанијата Coral Club, ќе помогне да се намали нивото на негативните ефекти на електромагнетното зрачење врз телото.

Ефектот на Neitronik Pack врз телото:

  • сигурно штити од електромагнетно зрачење;
  • го намалува магнетното оптоварување на телото;
  • не влијае на работата на опремата.

Формулар за издавање: сет.
Состав: Neitronik MG-04M (2 парчиња), Neitronik 5GRS (2 парчиња), Neitronik информативна книшка.
Начин на употреба: Пред да го користите уредот, прочитајте го упатството за употреба. Извадете го уредот од пакувањето, излупете го заштитниот слој од хартија и залепете го на опремата.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената
Neitronik Pack

Coral Club
smart-food.club
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3