Неутронска 5GRS / Neitronik 5GRS

Поени: 8
Неутронска 5GRS / Neitronik 5GRS
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Заштита од емисии на телефон, паметен телефон, рутер и микробранова.

 Неутронска 5GRS / Neitronik 5GRS од компанијата Корал клуб (Coral Club) - иновативен начин за индивидуална заштита од електромагнетно зрачење паметни телефони, мобилни телефони, рутери, микробранови печки (UHF). Тој е дизајниран земајќи ги предвид најновите достигнувања во областа на технологијата.
 Модерни производители на паметни телефони, таблети, рутери и други предаватели или дистрибутерите на интернет преку Wi-Fi мрежи е брзо зголемување на обемот на производство, со кое се повеќе антени. За возврат, ова во голема мера влијае на нивото на електромагнетно загадување, што негативно влијае на здравјето на луѓето.

electromagnetic-radiation

 Неутронска 5GRS / Neitronik 5GRS - напреден развој, која има висока заштита од зрачење на околината, овозможувајќи да се заштити здравјето на луѓето. Бидејќи е единствен во ваков вид, неутронот е најдобрата достапна технологија за заштита од електромагнетно зрачење. Моделот 5GRS се препорачува за оние кои користат модерни верзии на паметни телефони, рутери и таблети дневно. Погоден за микробранови печки.
 Неутронска 5GRS / Neitronik 5GRS - со посебна големина антена 0,6x30x30 мм. Поради малата дебелина, нема да предизвика непријатност и непријатност кога ќе се користи. И кристалната решетка на антената апсорбира и трансформира електромагнетна енергија. радијатор на антената се активира и создава свој терен, која се поврзува со емитер областа претвора емисија спектар на безбедна за човечка форма.   Уредот го намалува на безбедно ниво електромагнетското оптоварување на човечкото тело. Во првите неколку часа по инсталацијата ја намалува електромагнетно поле е за 2 пати (растојанието од мониторот) или 4 пати (на област).
 Овој уред секогаш ќе биде неопходен и на барање и дома и на работа.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3