Корал Детокс Плус / Coral Detox Plus

Поени: 83
Корал Детокс Плус / Coral Detox Plus
zoom Зголеми слика
Корал Детокс Плус / Coral Detox Plus Корал Детокс Плус / Coral Detox Plus
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Корал Детокс Плус / Coral Detox Plus Корал Детокс Плус / Coral Detox Plus Таа е насочена кон отстранување на токсини, заштита и лекување на клетките на телото, ја зголемува виталноста и го зајакнува имунолошкиот систем.

 Корал Детокс Плус / Coral Detox Plus – oва е подобрена верзија на комплетот Coral Detox, чија цел е отстранување на токсините, заштита и реконструкција на клетките на телото, зголемување на виталноста и зајакнување на имунолошкиот систем. Тоа е зголемена заштита од токсични ефекти, дава наплив на енергија и енергија!


Комплетот вклучува: Assimilator (90 капсули), Н-500 (60 капсули), Coral Mine (30 sahes), Coral Lecithin (120 капсули), PentoKan (2 пакети), Coral Alfalfa (120 капсули).
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција на одделни компоненти, бремени и доилки.
Услови за складирање: на суво место недостапно за деца, на температура не повисока од 25 степени.

      Акциона компонента.

Assimilator «Assimilator » извор на дигестивни ензими од растително потекло, витамини A и D. Подобрува распаѓање на храната и го намалува создавањето на токсини.

H-500 «H-500» -Антиоксидант кој го штити телото од слободните радикали и ги обновува оптималните перформанси на телото. Заштита на телото од слободни и агресивни радикали. Го зголемува енергетскиот потенцијал, ја зголемува издржливоста, помага во обновувањето на перформансите. Промовира производство на мобилната енергија и зачувување на здравјето и младоста на клетките.

CoralMine «Coral Mine» – производот ја регулира водена сол и pH рамнотежа, ја подобрува општата состојба на телото, ги отстранува токсините.

Coral-Lecith «Coral Lecithin» - неопходни за мозокот, кардиоваскуларниот систем, црниот дроб. Ги штити клеточните ѕидови од оштетување на токсините.

PentoKan «PentoKan» – е одличен извор на калиум и витамин Ц, што е особено важно за одржување на клеточниот метаболизам во организмот. Дизајниран за мобилна исхрана на телото.

Coral-Alfalfa «Coral Alfalfa» – комплексни растителни компоненти кои ја зголемуваат виталноста и позитивно влијаат врз целокупното ниво на здравје. Алфалфата помага брзо да се справи со интоксикација, дигестивни нарушувања и други нарушувања на внатрешните органи.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3