Супер-Флора / Super-Flora

Поени: 13
Супер-Флора / Super-Flora
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Сбалансированная комбинация пробиотиков и пребиотика.

«Супер-Флора / Super-Flora» – сбалансированная комбинация пробиотиков и пребиотика для эффективного оздоровления микрофлоры кишечника.

Форма выпуска: 90 капсул

   Действие на организм:

  • предупреждает развитие дисбактериоза, метеоризма, тяжести в желудке;
  • нормализует пищеварение и усвоение питательных и полезных веществ;
  • способствует росту собственной здоровой микрофлоры кишечника благодаря сочетанию лактобактерий, бифидобактерий и инулина;
  • рекомендована при несбалансированном питании и приеме антибиотиков.

Производитель: Coral Club International / Коралловый клуб

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3