Селен / Selenium (100 капсул)

Поени: 9
Селен / Selenium (100 капсул)
zoom Зголеми слика
Селен / Selenium (100 капсул) Селен / Selenium (100 капсул)
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Селен / Selenium (100 капсул) Селен / Selenium (100 капсул) Продукт, незаменимый для здоровья и красоты, благодаря содержанию жизненно важного для организма минерала и витамина С.
 «Селен / Selenium» – продукт, незаменимый для здоровья и красоты, благодаря содержанию жизненно важного для организма минерала и витамина С.
   Действие на организм:
  • способствует замедлению процессов старения организма, защищает от воздействия свободных радикалов;
  • помогает нормализовать работу сердечно-сосудистой, иммунной и других систем;
  • поддерживает здоровое состояние кожи, волос и ногтей.
Образец за издавање: 100 капсули
Начин на употреба: 1 таблета, просечна дневна доза.
Препорачана употреба: земајте една (или повеќе) таблети на ден со оброци. Времетраењето на земање на селен е 1 месец.
Контраиндикации, ограничувања: индивидуална нетолеранција кон одделни компоненти, бремени жени и медицинска сестра од мајки.
Услови на складирање: Да се чува на суво место недостапно за деца, на температура не поголема од 25 степени.
Производитель: Coral Club International / Коралловый клуб

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3