Премиум Спирулина / Premium Spirulina

Поени: 14
new2
Премиум Спирулина / Premium Spirulina
zoom Зголеми слика
Премиум Спирулина / Premium Spirulina Премиум Спирулина / Premium Spirulina Премиум Спирулина / Premium Spirulina
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Премиум Спирулина / Premium Spirulina Премиум Спирулина / Premium Spirulina Премиум Спирулина / Premium Spirulina Извор на витамини, бета-каротин, минерали и поли незаситени масни киселини.
 Премиум Спирулина / Premium Spirulina - е складиште на биолошки активни супстанции: растителни протеини, хлорофил, редок антиоксиданс - фикоцијанин, витамини Ц, Е, Б, бета-каротин, минерали и поли незаситени масни киселини.
Помага во контролата на гладот ​​и внесувањето храна, што го прави особено вредно за луѓето со прекумерна телесна тежина.
 
Образец за издавање: 200 таблети.
Состав: спирулина 100%.
Земја на производство: Тајван.
 
 Производството користи иновативна технологија за сушење спреј: за само 3 секунди, водата испарува од алгите, што ви овозможува максимално зачувување на вредните хранливи материи.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3