Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus

Поени: 97
Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута

Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus Комплетот е дизајниран за сеопфатна заштита од паразити.
 Комплет Parashield Plus од компанијата Coral Club е сеопфатна програма за чистење на телото од паразити.
 
   Ефект врз телото:
  • ги отстранува паразитите;
  • го чисти телото;
  • ја враќа цревната микрофлора;
  • го зајакнува имунитетот;
  • спречува алергиски реакции.

Додаток во исхраната. Не е дрога.
 

Состојки: ParaFight (90 капсули), Coral Black Walnut (90 растителни капсули), Coral Burdock Root (90 капсули), Асимилатор (90 растителни капсули), кора од дрво со мравка со селен (90 капсули), МСМ (60 растителни капсули), Супер -Флора (90 растителни капсули), корал-рудник (60 кесички).
Како да користите: прочитајте ги упатствата во пакетот пред употреба. Времетраењето на приемот е 60 дена.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите на производот, бременост и лактација. Се препорачува да се консултирате со лекар пред употреба.
Начин на чување: чувајте го на суво, темно место, недостапно за деца, на температура не поголема од 25 ° C.
Рок на траење: 2 години од датумот на производство.
Земја на потекло: USA, Japan.
Додаток во исхраната за храна. Не е лек.

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената
Комплет Парашилд Плюс / Parashield Plus

ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3