МСМ / MSM

Поени: 8
МСМ / MSM
zoom Зголеми слика
МСМ / MSM МСМ / MSM МСМ / MSM
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
МСМ / MSM МСМ / MSM МСМ / MSM Продукт на основе биодоступной серы органического происхождения с витамином C и биотином.

 «МСМ / MSM» – продукт на основе биодоступной серы органического происхождения с витамином C и биотином – «витамином красоты».

Форма выпуска: 60 капсул

    Действие на организм:

  • благоприятно влияет на состояние кожи, ногтей, волос;
  • способствует уменьшению воспалительных процессов и болевых ощущений в суставах;
  • оптимальное сочетание серы и биотина обеспечивает синергетический эффект.

Состав: метилсульфонилметан - 750 мг, витамин С - 50 мг, биотин - 20 мкг
Применение: взрослым по 1-ой капсуле в день во время еды, в течение 1 месяца.

Производитель: Bio International Inc., USA for Coral Club International / Коралловый клуб.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3