Програма "Здрав ум" / Onestack Mental Force

Поени: 40
Достапност наведете
Програма "Здрав ум" / Onestack Mental Force
Напишете го вашето прашање на онлајн разговорот
Консултации за производи
Сеопфатна програма за одржување на когнитивните функции на мозокот.

 Програма "Здрав ум" / Onestack Mental Force од компанијата Коралниот клуб (Coral Club) - сеопфатна програма за одржување на когнитивните функции на мозокот.

  Акција програмите "Здрав ум" / Onestack Mental Force на телото:
check-mark ја подобрува краткорочната и долготрајната меморија;
check-mark повышает концентрацию внимания;
check-mark усогласува психо-емоционална позадина;
check-mark нормализира циклуси на спиење-будење;
check-mark подобрува ментални перформанси;
check-mark обезбедува ресурси за енергија на мозокот.
 

  Програма "Здрав ум" / Onestack Mental Force се состои од 8 производи и е наменета за 3 последователни фази од по 10 дена секој. Детални упатства за употреба се во пакетот.

1-step  1 фаза.
Утрото: MindSet, Omega 3/60,Coral Taurine.
Вечер: Coral Lecithin, Coral Magnesium.
Во текот на денот: Coral-Mine.

2-step  2 фаза.
Утрото: MindSet, Omega 3/60, Coral Taurine, Spirulina Tablets.
Вечер: Coral Lecithin, Coral Magnesium, Spirulina Tablets.
Во текот на денот: Coral-Mine.

3-step  3 фаза.
Утрото: MindSet, Omega 3/60, Coral Taurine, Coral Carnitine.
Вечер: Coral Lecithin, Spirulina Tablets.
Во текот на денот: Coral-Mine.

Ослободување на форма: капсули, таблети, торби за кесички.
Додатоци во храна. Тоа не е дрога.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција на индивидуалните компоненти, бремени жени или доилки.
Состав: MindSet (30 капсули, 3 плускавци), Coral Taurine (30 капсули, 3 плускавци), Omega 3/60 (30 капсули, 3 плускавци), Spirulina Tablets (30 таблети, 3 плускавци), Coral Carnitine (10 капсули, 1 блистер), Coral Magnesium (20 капсули, 2 плускавци), Coral Lecithin (30 капсули, 3 плускавци), Coral-Mine.

Времетраење на приемот: 30 дена.

   Дејството на активните компоненти.

 За време на текот на програмата, се сеќавам на целосна сон. Земете го по правило да спиете најмалку 7-9 часа на ден. Длабок сон во темна, ладна соба без дополнителен бучава е идеална состојба за враќање на мозокот и централниот нервен систем.
  Програма "Здрав ум" / Onestack Mental Force – комплетно решение за оние кои сакаат:
  • имаат добра меморија;
  • се ослободи од нервната напнатост;
  • останете во позитивно расположение;
  • да биде во можност да се концентрира на важните;
  • брзо меморираат нови информации;
  • да се зголеми стапката на реакција;
  • целосно се опорави од спиење;
  • лесно да се заспие и да се разбуди.
 
   Подобрување на когнитивните функции.

kaliy

kaliy

Гинко билоба - запомнете: "Гинко билоба = мозок". Гинковиот билен екстракт е познат по своите лековити ефекти врз мозочните клетки.
Липоична киселина - обезбедува антиоксидантна заштита на мозочните клетки, ја подобрува краткотрајната и долготрајната меморија, концентрацијата, ја зголемува ефикасноста.
Лецитинот е главната компонента на мембраните на мозочните клетки и нервните влакна, што значи дека има клучен ефект врз мозокот и нервниот систем. Лецитин активира интелектуална активност, креативна активност, ја подобрува меморијата.
Тирозин и анантин - обезбедуваат заштита за мозочните неврони, позитивно влијаат на брзината на мисловните процеси и координацијата на движењата.
Спирулината е складиште на биолошки активни супстанции (лесно сварливи протеини, хлорофил, витамини и минерали), кои го подобруваат снабдувањето на клетките со кислород, ја подобруваат меморијата и ги активираат менталните способности.
L-карнитин е енергетски амино киселина слична на витаминот, со недостаток на кои се неизбежни проблеми со меморијата и вниманието. Особено со возраста, кога синтезата на карнитин во телото се намалува.
Магнезиумот и витамините од групата Б - во синергија го зголемуваат дејството на едни со други, обезбедувајќи моќен позитивен ефект врз менталните процеси, формирањето на сите видови на меморија, концентрација и расположение.
Gotu Kola - ја подобрува исхраната и оксигенацијата на мозокот, што резултира со подобрена меморија и внимание.

    Заштита од стрес и нормализација на спиењето.

kaliy

kaliy

Магнезиум - има корисен ефект врз нервниот систем, ги релаксира мускулните влакна, ги намалува нивоата на стрес, ги регулира циклусите на спиење.
Кантата на кантарион содржи активна супстанција хиперицин, која безбедно и ефикасно го намалува чувството на страв и напнатост, го подобрува расположението, обезбедува силен и здрав сон.
Витамини од групата Б - го активираат парасимпатичниот нервен систем, спречуваат појава на анксиозност и раздразливост.
Тенинот - ги намалува физиолошките манифестации на стресот, ја подобрува спроводливоста на импулсите помеѓу мозочните клетки, ја зголемува концентрацијата.
Тирозин - познат е како антистрес амино киселина. Ги намалува симптомите на анксиозност и ментална замор, се зголемува
внимателност и корисни ефекти врз когнитивната функција.
Таурин - има повеќеслојна здравствена ефект врз централниот нервен систем, обезбедува позитивна емоционална рамнотежа.
Омега-3 - делувајќи на серотонински рецептори, омега-3 масни киселини помагаат да се справат со депресијата.
Ѓумбирот - смирува, без намалување на концентрацијата на вниманието, ја подобрува церебралната циркулација.

    Зголемување на енергетските ресурси.

kaliy

kaliy

L-карнитин - обезбедува брз транспорт на хранливи материи и енергетски компоненти во мозочните клетки.
Таурин - нормализира енергетските циклуси на телото, активно е вклучен во синтезата на АТП (енергетска "валута" на нашето тело), ​​го зголемува прагот на замор.
Витамини од групата Б - се одговорни за целокупното ниво на енергија во телото, обезбедуваат оптимална брзина на реакции и мисловни процеси.
Тирозин - го забрзува разградувањето на гликоген во гликоза, брзо обезбедувајќи го енергијата на телото. Придонесува за елиминација на депресија, позитивен ефект врз тонот и расположението.
Липоична киселина - ја подобрува енергијата, јаглени хидратите и липидните размени, промовира заздравување на мозокот, ги штити клетките од оксидативно оштетување. 
 
   Антиоксидантна заштита.

kaliy

kaliy

Гинко билоба - го успорува процесот на стареење на мозокот, враќајќи ја структурата на крвните садови. Позитивен ефект врз формирањето на меморијата и брзината на мисловните процеси.
Лецитин - има силни површински активни својства, спречува формирање на слободни радикали.
Таурин - е вклучен во изградбата на ткивата, го забрзува процесот на отстранување на токсините.
Спирулина - ја зголемува отпорноста на телото на ефектите на негативните фактори на животната средина, ги врзува и ги отстранува токсините од телото.
Липоична киселина - има заштитен ефект при оксидација на липиди, го намалува токсичниот ефект врз ткивата на слободните радикали.
Тенинот е амино киселина која има антиоксидативен ефект, подобрување на состојбата на церебралните садови.
Ѓумбирот - му помага на телото да се справи со слободните радикали, го спречува стареењето на клетките.

Превенција на нарушувања на меморијата и вниманието поврзано со староста.

kaliy

kaliy

Гинко билоба е невропротектор кој го штити мозокот од стареење и го промовира формирањето на нови нервни врски.
L-карнитин - ги активира метаболните процеси во митохондриите и придонесува за нормално функционирање на клетките.
Спирулина - антиоксиданти во составот на спирулината придонесуваат за младите од клетките и го забавуваат процесот на стареење.
Theanine - ги подобрува интелектуалните способности на мозокот и помага да се зачува неговата активност.
Таурин - го спречува уништувањето на невроните во мозокот и го подобрува преносот на нервните импулси.
Омега-3 - полинезаситените масни киселини Омега-3 се најважните структурни елементи на клеточните мембрани кои обезбедуваат обновување на клетките и потребната стапка на реакција.

Сакам консултација
Програма "Здрав ум" / Onestack Mental Force


ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3