Immunity Pack

Поени: 58
new2
Immunity Pack
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Комплет за зајакнување на имунолошкиот систем.
Immunity Pack - комплет за зајакнување на имунитетниот систем.
  • помага да се зајакне одбраната на телото;
  • ја зголемува отпорноста кон негативни фактори на животната средина;
  • помага да се забрзаат процесите на регенерација.
Главни компоненти: Liposomal Vitamin C (1 пакет, 100 ml), Liposomal Vitamin D3 (1 пакет, 60 ml), Pau D'Arco with Selenium  (1 пакет, 90 капсули), Shark Liver Oil (1 пакет, 60 капсули), Coral-Mine (3 пакувања, 30 кесички).
Начин на примена: прочитајте ги упатствата во пакувањето пред употреба. Времетраење на приемот е 30 дена.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција на компонентите, бременост, доење. Пред употреба се препорачува да се консултирате со лекар.
Метод на чување: чувајте го на суво, заштитено од директна сончева светлина, подалеку од дофат на деца, на температура не поголема од + 25 ° C, во добро затворено пакување. По отворањето на шишето, чувајте го липозомалниот витамин Ц и липозомалниот витамин Д3 во фрижидер.
Датум на истекување: 2 години од датумот на производство.
Земја на потекло: Холандија, САД, Јапонија.
Додаток во исхраната за храна. Не е лек.

Liposomal Vitamin C
Содржи аскорбинска киселина во најбиорасположива липозомска форма. Витамин Ц (аскорбинска киселина) ја поддржува функцијата на бариера на кожата спречувајќи влез на патогени во телото. Промовира заздравување на оштетување на кожата и мукозните мембрани. Тој е силен антиоксиданс и го штити организмот од негативни влијанија врз животната средина. Промовира квалитетна работа на имуните клетки (фагоцити, Т- и Б-лимфоцити) за формирање на адекватен имунолошки одговор.

Liposomal Vitamin D3
Содржи витамин Д3 (холекалциферол) од природно потекло во најстариот биорасположив липозомален облик. Навременото активирање на имуните клетки зависи од доволна количина на витамин Д3 во организмот. Промовира апсорпција на калциум, магнезиум и фосфор за нормално формирање на коски. Покрај тоа, овој „сончев“ витамин ја зголемува отпорноста на нервниот систем на разни стресни фактори, истовремено одржувајќи резерва на одбрана на организмот.

Pau D'Arco with Selenium
Кората на мравката содржи вредни супстанции нафтохинони (лапахол, бета-лапахол, ксилодин), кои активираат разни видови на имуни клетки и ја спречуваат виталната активност на патогените микроорганизми. Елементот во трагови селен го регулира бројот на клетки во имунолошкиот систем, поддржувајќи го и вродениот и стекнатиот имунитет. Синергетскиот комплекс на селен со витамин Ц го зајакнува имунитетот и помага да се олесни состојбата на воспалителни болести.

Shark Liver Oil
Сосема природен производ, извор на вредни природни супстанции - сквален и алкил глицериди. Сквален има антиоксидативно и антихипоксантно дејство, го забрзува заздравувањето на лезиите на кожата и мукозните мембрани. Алкилглицеридите ја зголемуваат отпорноста на организмот кон разни болести со забрзување на производството на имунолошки клетки одговорни за уништување на разни патогени микроорганизми.

Coral-Mine
Минерален состав на реликтни корали, содржи соли на корисни макро- и микроелементи (калциум, магнезиум, калиум, итн.). При интеракција со вода, минералите од солите преминуваат во вода, позитивно влијаат на неговата физиолошка корисност и органолептички својства.
 

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3