Alive Флакон с триггером

Поени: 0
Alive Флакон с триггером
zoom Зголеми слика
Alive Флакон с триггером A B G K
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Alive Флакон с триггером A B G K Флакон с триггером для средств Alive

     СПОСОБ ПРИМЕНЕНИЯ
 Для удобства применения концентрированных средств Alive™ предусмотрен специальный флакон* с триггером

1.Налейте средство во флакон с триггером Alive™ до уровня линии наполнения
2.Добавьте во флакон водопроводной воды до соответствующей отметки на ребре флакона
3.Закройте флакон и встряхните
4.Средство готово к использованию

 *Флакон с триггером можно приобрести в офисах продаж Coral Club

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3