Поставете "Заштита и поддршка број 1" / Protect & Support №1

Поени: 0
Поставете "Заштита и поддршка број 1" / Protect & Support №1
zoom Зголеми слика
Поставете "Заштита и поддршка број 1" / Protect & Support №1 Поставете "Заштита и поддршка број 1" / Protect & Support №1
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Поставете "Заштита и поддршка број 1" / Protect & Support №1 Поставете "Заштита и поддршка број 1" / Protect & Support №1 Наместено да го заштити и зајакне имунитетот.
Поставете "Заштита и поддршка број 1" / Protect & Support №1 од компанијата Корал Клуб - за заштита и зајакнување на имунитетот.
Акција Поставете "Заштита и поддршка број 1" / Protect & Support №1:
  • ја зголемува отпорноста на телото на разни инфекции;
  • компензира за недостаток на хранливи материи важни за имунолошкиот систем;
  • ги ублажува симптомите на болеста;
  • го намалува ризикот од можни компликации;
  • помогне да се намали времетраењето на настинка.
* Резултатите од 12-неделната студија со двојно слепа, плацебо контролирана студија во Соединетите Држави, во која учествувале 146 лица и добиле или плацебо или екстракт од лук од ноември до февруари, покажале дека учесниците кои примале лук имаат скоро две третини помалку ладно отколку оние кои добиле плацебо. Покрај тоа, учесниците кои се зафатиле со студ, закрепнале околу еден ден побрзо во групата со лук во споредба со плацебо групата. * Josling P. Спречување на обичната настинка со додаток на лук: анкета контролирана со двојно слепи, плацебо. Ад Тер. 2001; 18: 189-193.
 
Форма за ослободување: сет (таблети, капсули, раствор).
Состојки: Сребро-Макс (1 пакет, 118 мл), Екстракт од лук (1 пакет, 90 капсули), Корал цинк 25 ​​(1 пакет, 100 таблети).
Како да се користи: пред употреба, прочитајте ги упатствата за пакувањето на секој производ.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите, бременост, доење. Пред употреба, се препорачува да се консултирате со лекар.
Начин на чување: Чувајте го коралниот цинк 25 ​​и екстрактот од лук на суво место заштитено од директна сончева светлина, надвор од дофат на деца, на температура не поголема од 25 ° C, во цврсто затворено пакување. Складирајте го Сребрен Макс на суво и ладно место подалеку од дофат на деца.
Рок на траење: 2 години од датумот на производство.
Земја на потекло: USA.
Додатоци за храна. Не е лек.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3