Power of Silver

Поени: 23
new2
Power of Silver
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Комплет за засилена заштита на организмот од патогени микроорганизми.
Збир на два производи формулирани со колоидно сребро за подобрување на одбраната на организмот од патогени микроорганизми.
Среброто е моќен природен антисептик и антимикробен. Сребрените јони, продирајќи во заразената клетка, го потиснуваат растот и размножувањето на патогени микроорганизми, без да им наштетат на здравите клетки. Апликација за повреди и лезии на разни ткива на телото помага да се спречи развојот на патолошкиот процес и да се забрза процесот на заздравување.
   Активни компоненти на комплетите производи:
  • имаат антисептички ефект;
  • помагаат да се зајакне функцијата на бариера на кожата;
  • промовираат заздравување на оштетување на разни ткива.
Образец за ослободување: поставено.
Состав: Silver-Max 118 мл, Silver Gel (44 мл).
Упатства за употреба: прочитајте ги упатствата на пакувањето на секој производ пред употреба.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција на компонентите, бременост, доење. Пред употреба се препорачува да се консултирате со лекар.
Метод на чување: чувајте го производот Silver-Max на суво, ладно место, подалеку од дофат на деца. Чувајте го производот Сребрен гел на суво, заштитено од сончева светлина и подалеку од дофат на деца на температура не поголема од + 25 ° С.
Датум на истекување: 2 години од датумот на производство.

Silver-Max.
Производ базиран на колоидно сребро во концентрација од 10 μg / ml. Погоден за надворешна и внатрешна употреба. Среброто има антисептички својства, покажувајќи активност против повеќе од 350 видови штетни микроорганизми (вклучувајќи стафилококи и хелиобактер пилори) и ја потиснува нивната репродукција. Надворешната апликација на површините на раните го забрзува процесот на заздравување на ткивата. Брзо се излачува од телото и не доведува до пигментација на кожата.

Silver Gel.
Надворешен производ базиран на колоидно сребро во концентрација од 24 ppm. Ги има сите антисептички својства на колоидно сребро. Тоа помага да се забрза заздравувањето на лезиите на кожата, го спречува продирањето на патогените микроорганизми преку кожата и мукозните мембрани во телото. Произведени со употреба на патентирана технологија SilverSol. Гел-базата обезбедува висока биорасположивост на среброто на погодените ткива и ефективноста на неговото дејство.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3