Комплет Parashield

Поени: 55
new2
Комплет Parashield
zoom Зголеми слика
Комплет Parashield Комплет Parashield Комплет Parashield
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Комплет Parashield Комплет Parashield Комплет Parashield Комплетот е дизајниран за сеопфатна заштита од паразити.
 Комплет Parashield од компанијата Coral Club е сеопфатна програма за чистење на телото од паразити.
 
   Ефект врз телото:
  • ги отстранува паразитите;
  • го чисти телото;
  • ја враќа цревната микрофлора;
  • го зајакнува имунитетот;
  • спречува алергиски реакции.

Додаток во исхраната. Не е дрога.
 
Составот на комплетот: ParaFight (90 капсули), Coral Burdock Ruth (90 капсули), MSM (60 капсули со зеленчук), Супер Флора (90 капсули со зеленчук), рудникот за корали (30 кесички).
Примена: прочитајте ги упатствата во пакетот пред употреба.
Времетраење на приемот: 30 дена.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите на производот, бременост и доење. Пред употреба, се препорачува да се консултирате со лекар.
Складирање: чувајте го на суво, темно место, недостапно за деца на температура не поголема од 25 ° C.
Рок на траење: 2 години од датумот на производство.
Производител: САД, Јапонија.

 

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3