Швабра в комплекте / Mop Set

Поени: 0
Надвор од акциите
Швабра в комплекте / Mop Set
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена

В комплект входят: ручка для швабры (90х2 см), накладка для швабры универсальная (12×41 см), магнитная на-садка для швабры (40х12 см).

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3