Магнитная насадка для швабры / Magnetic Mop Frame

Поени: 0
Надвор од акциите
Магнитная насадка для швабры / Magnetic Mop Frame
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена

 Магнитная насадка для швабры компании Коралловый клуб (Coral Club) присоединяется к ручке с помощью навесного подвижного кронштейна и имеет встроенный запатентованный магнитный замок.

Форма выпуска: 

Цвет: синий / красный
Размер: 40 х 12 см
95% пластик + 5% Металл

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3