Чистик для стекол и зеркал / Evolon Cloth Large

Поени: 0
Достапност наведете
Чистик для стекол и зеркал / Evolon Cloth Large
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.

 Специальная салфетка из микрофибры для любых блестящих поверхностей (стекла, зеркала, краны, полированная мебель, посуда и т.д.). Очищает, не оставляя ворсинок и разводов. Достаточно намочить ее в воде, отжать и протереть поверхность. Салфетку можно разрезать на несколько удобных вам по размеру.

Форма выпуска: 1 шт.
Цвет: белый
Размер: 80х100 см
Состав: 80 % полиэфир; 20 % полиамид

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3