Батончик Корал Омега Бар / Coral Omega Bar

Поени: 0
Батончик Корал Омега Бар / Coral Omega Bar
zoom Зголеми слика
Батончик Корал Омега Бар / Coral Omega Bar Батончик Корал Омега Бар / Coral Omega Bar
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Погледнете ја цената на веб-страницата на производителот * За најновите информации за производот, неговата достапност, цена, и купување на најниската цена ние ви нудиме да ја посетите официјалната веб-страница на производителот.
Ние го привлекуваме вашето внимание, дека сајтот е потребно изберете вашата земја на престој и заврши едноставна регистрација! По неговото завршување, на редовна основа ќе добиете попуст 20% за сите производи Coral Club.
Батончик Корал Омега Бар / Coral Omega Bar Батончик Корал Омега Бар / Coral Omega Bar Улучшает работу сердечно-сосудистой, пищеварительной и иммунной систем. Способствует снижению холестерина. Обеспечивает антиоксидантную защиту.

Форма выпуска: батончик 38 гр. 

Основные компоненты: Миндальное масло, финиковая паста, агава, семена льна, изюм, семена кунжута.

Состав: белки 6 г, жиры 9 г, углеводы 17 г, клетчатка 4 г, кальций 5 %, железо 8 %.

 

173 ккал в 38 гр батончика.


  «Корал Омега Бар» – новый батончик в ассортименте продуктов здорового питания. Его питательные ингредиенты – семена льна, кунжута и миндаль – отличаются высоким содержанием необходимых организму ПНЖК омега-3, 6, 9. Помимо ненасыщенных кислот омега, батончик богат и комплексом аминокислот, витаминов, микроэлементов. Он не содержит сахара, консервантов, искусственных красителей и усилителей вкуса.

Не содержит сахара, консервантов, искусственных красителей и усилителей вкуса, поэтому нужен всем для долгой и активной жизни.

 

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3