Набор "Лето Детокс" / Set "Summer Detox"

Поени: 45
Достапност наведете
Набор "Лето Детокс" / Set "Summer Detox"
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Сеопфатна програма за чистење на телото од токсини.
Набор "Лето Детокс" / Set "Summer Detox" - развиен од Coral Club / Coral Club, е дизајниран за интегриран пристап кон чистење на телото од токсини.
  Акција на програмата:
  • го чисти организмот од токсините;
  • го нормализира варењето на храната;
  • ја подобрува состојбата на кожата;
  • дава активност и енергија.
Сетот вклучува 5 производи: Супер-флора (90 капсули), Pau D`Arco with Mate, Spirulina Tablets (200 таблети), Coral Black Walnut, Coral Lecithin.
Контраиндикација: индивидуална толеранција на одделните компоненти.
Времетраење на приемот: 1 месец.
Производител: Coral Club
 
  Акциони компоненти.
Super-flora Супер Флора / Super-Flora - е балансирана комбинација на пробиотици и инулин пребиотик за нормализирање на цревната микрофлора. Подобрува варењето на храната и го зајакнува имунитетот.
KMD-mate Pau D`Arco with Mateр - го активира имунитетот на организмот, ја зголемува виталноста и дава чувство на виталност.
spirulina Spirulina Tablets - има детоксифицирачки својства, помага во контролата на тежината, го компензира недостаток на витамини и минерали.
coral-black-wault Coral Black Walnut - ефикасно и безбедно се бори против паразити со природни средства. Промовира општа детоксикација на телото и го подобрува варењето на храната.
coral-lecitin Coral Lecithin - извор на природни фосфолипиди, ги штити клеточните мембрани од оштетување од токсини, ја подобрува функцијата на црниот дроб - главниот филтер на телото.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3