Минерали за заштита / Protective minerals

Поени: 0
Минерали за заштита / Protective minerals
zoom Зголеми слика
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Поставете да ги зајакнете имуните сили на телото.
Комплет Минерали за заштита / Protective minerals од компанијата Coral Club - е дизајниран за зајакнување на имунитетите на телото. Балансираната минерална рамнотежа во организмот е важен дел од имунолошката одбрана.
Дејство на комплетот Минерали за заштита / Protective minerals на телото:
  • ги зајакнува заштитните својства на телото;
  • го поддржува телото;
  • ги ублажува симптомите на болеста;
  • го намалува ризикот од компликации;
  • го намалува времетраењето на болеста;
  • го враќа минералниот баланс во организмот.
Форма за ослободување: сет (таблети, капсули).
Состојки: Корал цинк 25 ​​(1 пакет, 100 таблети), Селен (1 пакет, 100 капсули со зеленчук), Пентокан (1 пакет, 20 внесени таблети).
Како да се користи: пред употреба, прочитајте ги упатствата за пакувањето на секој производ.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите, бременост, доење. Пред употреба, се препорачува да се консултирате со лекар.
Начин на чување: да се чува на место заштитено од сонце и недостапно за деца на температура не поголема од + 25 ° C.
Рок на траење: 2 години од датумот на производство.
Земја на потекло: USA.
Додатоци за храна. Не е лек.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3