Комплет за заштита и поддршка №3 / Protect & Support №3

Поени: 0
Комплет за заштита и поддршка №3 / Protect & Support №3
zoom Зголеми слика
Комплет за заштита и поддршка №3 / Protect & Support №3 Комплет за заштита и поддршка №3 / Protect & Support №3
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Комплет за заштита и поддршка №3 / Protect & Support №3 Комплет за заштита и поддршка №3 / Protect & Support №3 Најнапредниот сет за заштита и зајакнување на имунитетот.
Комплет за заштита и поддршка №3 / Protect & Support №3 од компанијата Coral Club (Coral Club) - ова е најнапредниот комплет дизајниран за заштита и зајакнување на имунитетот.
Активен Комплет за заштита и поддршка №3 / Protect & Support №3:
  • ја зголемува отпорноста на телото на разни инфекции;
  • компензира за недостаток на хранливи материи важни за имунолошкиот систем;
  • ги ублажува симптомите на болеста;
  • го намалува ризикот од можни компликации;
  • ја враќа цревната микрофлора;
  • помогне да се намали времетраењето на настинка.
* Резултатите од 12-недела, двојно слепа, плацебо контролирана студија во САД, во која учествуваа 146 лица и добиле или плацебо или екстракт од лук од ноември до февруари, покажаа дека учесниците кои примале лук фатиле скоро две третини помалку ладни отколку оние кои добиле плацебо. Покрај тоа, учесниците кои затегнале настинка се опоравиле околу еден ден побрзо во групата со лук во однос на плацебо групата. * * Јослинг П. Спречување на обичната настинка со додаток на лук: двојно слепа, плацебо контролирана анкета . Ад Тер. 2001; 18: 189-193.
Форма за ослободување: сет (таблети, капсули, раствор).
Состојки: Silver-Max (1 пакет, 118 мл), Лук екстракт (1 пакет, 90 капсули), Корал цинк 25 ​​(1 пакет, 100 таблети), Хлорела (1 пакет, 180 таблети), Би-Курунг (1 пакет, 90 таблети).
Како да се користи: пред употреба, прочитајте ги упатствата за пакувањето на секој производ.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите, бременост, доење. Пред употреба, се препорачува да се консултирате со лекар.
Начин на чување: Зачувајте ги производите на корални цинк 25, лук, хлорела, екстракт од Би-Курунга на суво место, надвор од дофат на деца, на температура не поголема од 25 ° С, во цврсто затворено пакување. Складирајте го Сребрен Макс на суво и ладно место подалеку од дофат на деца.
Рок на употреба: Корал цинк 25, екстракт од лук и Silver-Max: 2 години од датумот на производство. Хлорела: 3 години од датумот на производство. Би-Курунга: 1 година од датумот на производство.
Земја на производство: USA, Тајван, Русија.
Додатоци за храна. Не е лек.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3