Комплет за заштита и поддршка №2 / Protect & Support №2

Поени: 0
Комплет за заштита и поддршка №2 / Protect & Support №2
zoom Зголеми слика
Комплет за заштита и поддршка №2 / Protect & Support №2 Комплет за заштита и поддршка №2 / Protect & Support №2
За да ја дознаете цената, одберете ја валутата:

Изберете валута
Личен кабинет
← Пријавете се
Прикажи цена
← барање за цена
Комплет за заштита и поддршка №2 / Protect & Support №2 Комплет за заштита и поддршка №2 / Protect & Support №2 Проширена серија за заштита и зајакнување на имунитетот.
Комплет за заштита и поддршка №2 / Protect & Support №2 од компанијата Корал Клуб (Корал Клуб) - е проширен сет кој е дизајниран да го заштити и зајакне имунитетот.
Акција на Комплет за заштита и поддршка №2 / Protect & Support №2:
  • ја зголемува отпорноста на телото на разни инфекции;
  • компензира за недостаток на хранливи материи важни за имунолошкиот систем;
  • ги ублажува симптомите на болеста;
  • го намалува ризикот од можни компликации;
  • помогне да се намали времетраењето на настинка.
* Многу студии покажаа дека дополнувањето на цинк кај возрасни помага во намалување на симптомите на обична настинка, сериозноста и времетраењето на настинките предизвикани од вируси.
* Ефективноста на слабините на цинк ацетат со голема доза на различни вообичаени симптоми на настинка: мета-анализа. Хари Хемили и Елизабет Чалкер, BMC Family Practice 2015.
 
Форма за ослободување: сет (таблети, капсули, раствор).
Состојки: Silver-Max (1 пакет, 118 мл), Лук екстракт (1 пакет, 90 капсули), Корал цинк 25 ​​(1 пакет, 100 таблети), Хлорела (1 пакет, 180 таблети).
Како да се користи: пред употреба, прочитајте ги упатствата за пакувањето на секој производ.
Контраиндикации: индивидуална нетолеранција кон компонентите, бременост, доење. Пред употреба, се препорачува да се консултирате со лекар.
Складирање: Корал цинк 25, екстракт од лук, производи од хлорела треба да се чуваат на суво место заштитено од директна сончева светлина, надвор од дофат на деца, на температура која не надминува + 25 ° C, во цврсто затворено пакување. Складирајте го Сребрен Макс на суво и ладно место подалеку од дофат на деца.
Рок на употреба: Корал цинк 25, екстракт од лук и Silver-Max: 2 години од датумот на производство. Хлорела: 3 години од датумот на производство.
Земја на потекло: USA, Тајван.
Додатоци за храна. Не е лек.

Add comment


Security code
Refresh

Информирајте ја цената

Исто така, можете да ги видите цените на сајтот, за да го направите тоа, ве молиме најавете се или се пријавите.
По регистрацијата, сите цени за стоки ќе бидат достапни.
Ask a Question
ASKING_PRICE_TEXT1

ASKING_PRICE_TEXT3